Heipparei!

Tosiaan, eilenhän en pistänyt postausta tähän blogiin toisin kuin olin luvannut. Syy, ihme kyllä, tälle vääryydelle löytyy.

Kirjoitin eilen hirveällä innolla blogipostausmaratonia ja lisäilin kuviakin kuin puput poikasia. No sitten, kun kaikki piti olla valmista, rakas kullannuppuni ja ikuinen puolisoni (Samsung) päätti lähteä kattomaan jätkien kanssa lätkää ja heitti hanskat tiskiin. Lopputuloksena oli itkuinen muori, jota ei enää kiinnostanut kirjoittaa kello 2.00 yöllä. Tiivistettynä eilinen: olin töissä ja Kiila-drinkin sijaan siemailin himpessä valkista tohtori Housen siivittämänä.

IMG_0533%5B1%5D-normal.jpg

Tollaset kuteet löyty eilen :). Oon iha in löööv leopardikuosien kanssa! Ei hyvä jumala. Mul ois pitäny mennä jo tää vaihe..

Paita Fiorella / Kello Reagal / Sormus Glitter

135162B014-normal.jpg

Tollasen Canonin eos 1100D-järkkärin päädyin ostamaan. Olisin kertonu siitäki hankinnasta tarkemmin viime öisessä kirjustuksessa, mutta koska bros before hoes, jäin tyhjin käsin, josta johtuen..

 

IMG_0534%5B1%5D-normal.jpg

..vietin aikaa mun aidon ystävän kanssa, ja taustalla näkyi erittäin karkea vaahtosumu Housesta.

IMG_0044-normal.jpg

IMG_0180_pp-normal.jpg

Onnellinen sähläri.

IMG_0082-normal.jpg

Piuhaa miittailemassa Niittykummun Mäkkärissä. Olin pahis ja toin oman juoman, njähnjäh..IMG_0081-normal.jpg

Fiksulta näyttäminen kymppiluokkaa. Harjoteltiin vähän sitä järkkärin käyttöä..IMG_0088-normal.jpg

..jonka jälkeen olikin jo upouudessa Canonissa ketsuppia. She so will be loved. Sydänkohtaushan siinäkin ehti melkein iskeä.

IMG_0092-normal.jpg

Roskia, roskia, aina vaan roskia.

 

Asiasta morsoon, niin sanottu poseeraus on yllättävän vaikeeta!! Oikean asennon löytäminen on hullun vaikeeta, varsinki jos on alle 160 senttinen kääpiö niin kuin minä. Joten kaverinki kanssa päädyttiin ottaa läjä kuvia, joista puolessa näytti, että kärsisin mätätaudista tai että mun beba ois kiiltävä pallo. Joo ei todellakaan kannata tunkea jätkälle (mulle) käteen järkkäriä, jos ei ole edes pariin vuoteen kuvannu digitaalisellakaan. Kaikki experience kun perustuu tuohon iPhone 5:een. Lopputulos oliki sitten pirunmoinen katastrofi, mutta kyllä sieltä pari rumaa ankanpoikasta sain kaivettua:).

IMG_0141_pp-normal.jpg

IMG_0157_pp-normal.jpgIMG_0160_pp-normal.jpg

Paita Fiorella / Housut H&M / Kengät Bianco

Huomenna ois sitten vapaapäivä ja käyn toisen kaverin työpaikalla FennoBedillä kuvauttamassa itseäni ja esittelemässä sulosääriäni. Or not.

Hekumaallinen päivä pulkassa siis eli sain palkkaa Scandic Coloniassa syömisestä käytännössä, ostin kameran + muistitikun + jonkun veetun Portrait Professional 11 & Studio, kun rakas Windows ei kiukuttelultaan suostunut avaamaan raw-versioisia picsuja, ja mättäsin naamaan mäkkärissä chili cheese topseja, 4 kipaletta 2 egee. Ei paha.

Tästä nyt tuli aika kuvapainotteinen, mutta toivottavasti huomenna paremmin;)! Mites oli asu?