Hei gais!

 

Joo tosiaan, eilen olikin hieman erikoisempi päivä. Tapasin yläastekamuani "pitkästä aikaa" ja kävin ekaa kertaa hänen kanssaan baarissa uudessa Club Monte Carlossa. Hän suostui jopa laittamaan hameen omaksi ilahduksekseni:)! Itse pysyin visusti pitkissä pöksyissä, sillä hyttysten jättämät suukot eivät ole vieläkään kaikonneet.

IMG_0260p-normal.jpgIMG_0264-normal.jpg

IMG_0266p-normal.jpg

IMG_0267p-normal.jpg

Topike H&M / Korvakorut Bijou Brigitte / Toppi Primark

Että tollanen tilkkutäkki:).

Sittenhän tosiaan alkuperäinen suunnitelma oli mennä "ajoissa" Kaivohuoneelle iltaa viettämään. Kumminki sitten pidettiin etkot yhdessä korvakorun, jätevesen ja viemäriputken seurassa.

IMG_0268-normal.jpg

Päästiinhän me enne yhtätoista jo lähtee, kun keksittiin vuotavan putken alla laittaa pyyhe imukupiksi. Täytyyhän nyt jokaisen itseään kunnioittavan naisenalun kerran ainakin pistää kätensä paskaveteen ja tehdä työt miesten puolesta. Ei niinkään, että siitä tulisi mitään, mutta yritys ainakin.

IMG_0629-normal.jpg

Illan ehdottomat ykköset: kirpeä cocktail ja jääkylmä Breezer<3.

Aamulla (erittäin mielenkiintoisen baarireissun, sporaseikkailun, mäkkärissä junan venailun ja sohvapyörimisen jälkeen) heräsin erittäin virkeänä kello 11.00 ilman mitään ongelmia. Aamu yhdeksältä pienoista väsymystä/darraa oli vielä havaittavissa, kun olimme kerta puoli neljältä vasta päässeet kaverilleni, joka kylmästi laittoi mut sohvalle nukkumaan. Darran puolesta voin sanoa, että en edes juonut paljon, mutta olin lauantai-aamuna pyörtynyt töissä ja näin ollen oloni ei ollut muutenkaan erityisen priimakunnossa.

Noh, nyt tais tulla tässäkin kaikki kerrottua. Nyt vaan harjoittelemaan peruuttamista (Espoossa parkkipaikakulkurit be awared!).

Hyvää sunnuntaita!