Heisuvei!

 

Tänään oli siis aamulla kymmeneltä nuo iki-ihanat pääsykokeet Lappeenrannan perukoilla Lappeenrannan Teknillisessä Korkeakoulussa. Aluksi menin bussilla Kamppiin kotoa Olarista, menin sitten metrolla Rautatientorille (laiskotti liikaa kävelläkseni:P) ja siitä reilu kaksi tuntia junalla Lappeenrantaan. Junalippu Lappeenrantaan oli jota kuinkin 18,5 euroa, eli ei mikään kummoinen. Perillä taksi maksoi noin vartin matkalta yhteen suuntaan vajaa 20 euroa, eli jopa vähä kalliimpi kuin kahden tunnin junamatkailu. Tulipa taas kerran porvarifiilis. Sain myös tilaisuuden kuunnella mukavalta naiskuskilta Lappeenrannan sotahistoriasta.

Itse pääsykoe meni melko rimaa hipoen, että en todellakaan ole odottamassa mitään hyväksyntää kyseisestä koulusta, mutta sain ainakin vilaistua, millainen pääsykoe oli. Suurin huomiota herättävä yksityiskohta hakutilanteessa oli miespaljous; noin 80% omasta hakijaryhmästäni oli vastakkaista sukupuolta. Nuorena ja terveenä tyttönä tietysti häkellyin hieman maisemasta;).

IMG_0654-normal.jpg

A bit of encouragement..IMG_0653-normal.jpg

Musta oli jotenkin huvittavaa, että yliopiston sisällä oli opiskelijoiden oma kauppa. Ainut vaan, että kun halusin perinteisen sateenvarjon ostaa, se maksoi enemmän kuin että menen vain suosiolla taksilla. Seems legit.IMG_0655-normal.jpg

IMG_0656-normal.jpg

Mä niin diggaan näistä "kasvukertomuksista".IMG_0657-normal.jpg

Siellä oli kanssa laaja kielten opiskeluun tarkoitettujen kirjojen kanta.

IMG_0660-normal.jpg

Tämä oli musta muuten vaan aika mageen näköinen opus, en kyllä tosin ehtinyt paremmin perehtymään.

IMG_0663-normal.jpg

Ihania :D. Musta nämä olivat vain niin hemmetin hauskoja, että ostin ton magneetin äidille ja vihreän tietty mulle.

IMG_0673-normal.jpg

Banaani-mansikka-smoothie: NAM!

IMG_0675-normal.jpg

Vähän bussi"fiilistelyä" kotiinpaluusta + päivän meikit.

Takashan tietty oli sama rundi kuin aamulla Lappeenrantaankin. Onneksi sentäs kynnet oli kunnossa, kun olin illalla ne laittanut.

IMG_0680-normal.jpg

Tollaset töpöt niistä nyt tuli:).

Tänään Ikeaan vajaan euron kahville!